Boek “Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot en klein”

 

Met de huidige aandacht in de media voor gezonde voeding, de risico's van smaakvervlakking en de problematiek van overgewicht bij kinderen komt dit, geheel onafhankelijke, boek als geroepen. Pure smaakontwikkeling, variatie en de juiste kennis over voeding is de basis van gezonde eters, en daar kan je volgens Gees niet vroeg genoeg mee beginnen!

Boek "Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot en klein"

cover boek

Is een vrolijk en praktisch boek boordevol informatie over voeding en de eerste vaste hap van je baby. Daarnaast een dertigtal verrassende recepten met pure ingrediënten, die zowel geschikt zijn voor volwassenen als voor een baby vanaf 6 maanden. Zo hoef je nooit meer apart te koken voor je baby of een smakeloos potje uit de kast te trekken! En dat is nu juist waar een "jonge" ouder behoefte aan heeft: de mogelijkheid om je gezin lekker en gezond eten voor te schotelen met recepten die haalbaar zijn binnen de overvolle agenda's van tegenwoordig. Het boek is overzichtelijk, bevat handige schema's en voorraadlijsten en naast elk recept staat een foto van zowel de volwassen maaltijd als het babyhapje.

Een zeer origineel en nuttig kraamcadeau!

Download hier de flyer van het boek of bekijk het filmpje (3.39 - 5.12 min.).Flyer: boek

Boek bestellen?

Bestel 1 of meer exemplaren door het overmaken van euro 9,90 per stuk + verzendkosten (1 boek = euro 2,50; 2 boeken = euro 3,00), op bankrekeningnummer 8034194 tnv Gees van Asperen/Babycooking, te Amsterdam onder vermelding van "boek" plus naam en adres waar het boek naartoe moet. Wij sturen het toe zodra de betaling binnen is.

Overige verkooppunten