Over Gees van Asperen

 

Gees1

Tijdens haar studententijd zette Gees al met veel plezier een diner voor acht personen op tafel. Toen ze na haar afstuderen met een vriendin een commercial- en filmcatering bedrijf over kon nemen, kookte en serveerde ze op de meest uiteenlopende lokaties. 'Vaak buiten, met onze bus kwamen we overal!' Sinds de kinderen er zijn werkt Gees als freelance culinair specialist aan culinaire producties/persberichten, receptontwikkeling, foodstyling en geeft ze workshops babycooking in Amsterdam, Breukelen en Haarlem. Inmiddels is ook van haar hand het boek "Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot én klein" verschenen.

Puur, praktisch, lekker en gezond

Haar aanpak is puur, praktisch, lekker en gezond. Uiteraard ook voor de allerkleinste etertjes. Waar mogelijk met "eerlijke" en biologisch geteelde producten en zoveel mogelijk van het seizoen.

Lekkere berichten komen regelmatig voorbij op haar blog en culinaire opmerkelijkheden deelt ze graag met geïnteresseerden via twitter.

Heb je zelf iets leuks op culi gebied te melden, graag! Klik op contact en de rest spreekt voor zich.